Boek - de praktische kijk op logistiek en supply chain management - 2e druk

Nu beschikbaar voor slechts € 44,95 inclusief verzendkosten
(bestellen kan verderop op deze pagina)

In 2020 verscheen de eerste druk van het boek ‘De praktische kijk op supply chain management’. Dit boekje telde bijna 100 pagina’s en was een bundeling van 45 columns.Voor de tweede druk is de titel gewijzigd naar ‘De praktische kijk op logistiek en supply chain management,’ zodat ook logistiek de juiste aandacht krijgt. In dit boek, dat ruim 350 pagina’s telt, staan zo’n 35 nieuwe columns. Bovendien wordt het Integraal logistiek concept als hét logistieke model uitgebreid behandeld, inclusief verschillende praktijkcases.

Doordat succes en resultaat voor een belangrijk deel door je eigen houdingen en gedrag wordt bepaald, wordt in deze tweede druk uitgebreid stilgestaan bij gedragsstijlen. Dit vergemakkelijkt namelijk de samenwerking in en tussen bedrijven en dat is vandaag de dag meer dan ooit nodig. Tevens is in dit boek ruimte gemaakt voor een praktisch stappenplan om van een probleem naar een geborgde oplossing te komen.

Deze tweede druk is eigenlijk een ‘must have’ voor studenten die afstuderen tijdens hun HBO studie logistiek management, maar het biedt voor medewerkers in bedrijven, ongeacht de hiërarchische positie, een grote mate van herkenning. Dit boek biedt ook praktische handvatten om knelpunten binnen het eigen bedrijf in kaart te brengen en deze middels een gestructureerde aanpak te verhelpen.

Veel leesplezier

Edward Heijnen

Het boek bestellen

Door op de knop – Boek bestellen – te klikken komt je op een speciaal hiervoor ingerichte betaalpagina terecht. Vul hier de benodigde gegevens in*. Je ontvangt de gekozen druk van het boek dan op het opgegeven adres.

Je bestelling zal binnen 5 werkdagen als brievenbuspakket wordt afgeleverd.

Eerste druk Tweede druk
De praktische kijk op supply chain management De praktische kijk op logistiek en supply chain management
Prijs: 23,50 euro Prijs: 44,95 euro
1e druk, 2020; 100 pagina’s 2e druk, 2023; 350 pagina’s
Boek 1e druk bestellen Boek 2e druk bestellen
* gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de communicatie rondom het order to pay proces van je bestelling, lees hier de privacy policy

Alvast een impressie van je aankoop?

De tweede druk heeft maar liefst meer dan 350 pagina’s. Klik op de video hieronder voor een impressie.

Betrouwbaar | Eerlijk | Team | Empathie | Resultaat