doelgroepSupply Chain Insight richt zich voornamelijk op (middel) grote MKB+ bedrijven in Nederland waarbij het management inziet dat ‘blijven doen wat je altijd al deed’ niet de per se de juiste koers is, maar waarbij het zelf nog niet duidelijk heeft wat en hoe er dan moet gebeuren.

Ongeacht of de financiële resultaten tot tevredenheid stemmen, overheerst er een onrustig gevoel over ‘wat moeten we nu doen,’ want geld kun je maar één keer uitgeven en dan wil je natuurlijk zeker weten dat de juiste investeringen zijn.

 

 

Supply chain management is the management of the flow of goods. Chart with keywords and iconsNatuurlijk kun je Supply Chain Insight ook inzetten voor de tijdelijke invulling voor een supply chain manager, supply chain directeur en/of projectmanager voor een complexere supply chain projecten met stakeholders uit verschillende disciplines binnen de organisatie

Voor het analyseren en vooral het implementeren van procesverbeteringen op het gebied van Logistiek, ICT en ketensamenewerking (zowel intern als extern) ben je bij Supply Chain insight aan het juiste adres.

Betrouwbaar | Eerlijk | Team | Empathie | Resultaat